Ilm läheb aina soojemaks: esmaspäeval tuleb kuni 29 kraadi sooja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui ilm soe, saab jälle randagi minna.
Kui ilm soe, saab jälle randagi minna. Foto: Sille Annuk

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil aina soojemaks ning esmaspäeval on oodata juba koguni 29 soojakraadi.

Laupäeva öösel tuleb vahelduva pilvisusega ilm, kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub põhjakaare tuul 2-7 m/s ja sooja on 12-17 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm, kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub põhjakaare tuul 2-7 m/s ja sooja tuleb 21-27 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, Kagu-Eestis võib kohati hoovihma sadada. Puhub põhjakaare tuul 2-7 m/s ja sooja tuleb 12-17 kraadi. Päeval tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, Kagu-Eestis võib kohati hoovihma sadada. Puhub põhjakaare tuul 2-7 m/s ja sooja on 22-28 kraadi.

Esmaspäeva öösel tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt kirdetuul 2-8 m/s ja sooja on 13-18 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt kirdetuul 2-8 m/s ning sooja tuleb 24-29 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles