Tantsumajas kõlab ka õnnesoovilaul

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhiliselt õpetajatest koosnev Pilleriini naisrühm puhkehetkel.
Põhiliselt õpetajatest koosnev Pilleriini naisrühm puhkehetkel. Foto: Kaja Mõts/Valga maavalitsus

Tallinnas 11. noorte laulu- ja tantsupeoks valmistuvatel Valgamaa noortel kulgeb elu enam-vähem plaanipäraselt. Tõsi küll, pärast teisipäevast hommikusööki võtsid mõned täiskasvanud Valga maavalitsuse avalike suhete juhi Kaja Mõtsa sõnul nõuks arstikabinetti külastada.
 

Tantsijate tervise eest hoolt kandev doktor Valli Ramm kinnitas teisipäeval, et suurte vigastustega tema poole pöördutud pole: põhjust teda külastada on andnud mõned villid varbal ja ühel lapsel kerge ninaverejooks.

«Eks see viimane ole rohkem palavast ilmast tingitud. Hetkel on oluline, et lapsed rohkelt vett tarbiksid ja
peakatet kannaksid. Päikesepiste ja ülekuumenemise oht on kõige suurem tingimustes, kus õhk ei liigu või on õhu liikumine minimaalne,» selgitas tohter.

Teisipäeval saabusid pealinna ka peol osalevad Valgamaa rahvamuusikud.

Valgamaa tantsumaja perenaine Eha Mandel rääkis, et peonädala igal päeval saab kellelegi majas laulda «Õnne soovime Sul…» ja see teeb nädala veelgi erilisemaks. Mandel pani lastevanematele südamele, et kui vähegi võimalik, võiksid kõik laulu- ja tantsupidu vaatama tulla. "Lastele on see väga tähtis, et tuttav silmapaar publiku seas neid vaatamas on," lisas Mandel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles