Juuli horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juuli sai nime Rooma keisri Julius Caesari järgi, kes lõi ka niinimetatud Juliuse kalendri. See kehtis Eestis aastani 1918 ja on vene õige­usu kirikutes kasutusel osaliselt veel praegugi. 22. juulini on Päike Vähis, väga emotsionaalses ja naiselikus märgis, mida juhib Kuu.   4. juulil liigub sinna ka Veenus.

Kuu algus on rahulik ja harmooniline, teine pool rahutum. Ärrituvad eelkõige Skorpion, Ambur ja Veevalaja. Vähem tajuvad kosmilisi pingeid Sõnn ja Kaalud.

23. juulil liigub Päike Lõvisse, 28. juulil jõuavad sodiaagimärki vahetada veel ka Veenus ja Merkuur. Mõne astroloogi meelest on 30. juulil trauma- ja avariioht tavalisest suurem.

Jäär. Kuu algus on meeldiv ja rahulik, nõnda ka teie ise. Olete meeldiv, oskate kindlaid suhteid luua. Hea aeg remonditöödeks. Juuli teisel poolel on segajaid juba märksa rohkem.

Sõnn. Aktiivne ja võimalusterohke aeg. Et olete võimekas ja leiate toetajaid, võib see olla teile väga kasulik, ent nõuab tegutsemist. Kolmas kümmepäevak soosib pereelu, see on sobiv aeg ka suuremaid oste teha.

Kaksikud. Palju uusi mõtteid ja kavatsusi, eesmärk – karjäär. Paraku läheneb aeg, mil intriigid ega avantüürid ei õnnestu ning toovad majanduslikku kahju. Alles juuli viimasel nädalal suudate ennast koguda.

Vähk. Optimistlik ja enesekindel. Mõtlete rahale ja sellepärast kaalute töökohta vahetada. Kümmepäevak annabki võimalusi suhelda ja pidada läbirääkimisi. Kuu teine pool on vastuoluline: suhted ei pea ajaproovile vastu ning teie kiirustamine ja läbimõtlematu tegutsemine toob kasu asemel kahju.

Lõvi. Kuu algus pole teile meeldiv. Igatsete aktiivset elu, kuid möödanikust pärit probleemid on tõkkeks. Paraku võtab see jõu ja aja. Selline seisak kestab juuli viimase nädalani, siis on pilk selgem ja tahet rohkem.

Neitsi. Olete edukas ja nutikas. Kõik läheb korda, nii tööl kui isiklikus elus. Võimalikud on uus armastus ja parim elujärg. Kuu viimasel kümmepäevakul olete väsimas, nii et kiirustage!

Kaalud. Juuli on hea kuu. Eriti tööl. Leiate häid ja igati toetavaid sõpru. Kuu keskel hoiduge liigsetest kulutustest, aga lõpp on taas hea ja paljulubav.

Skorpion. Võimalusi on igal alal, nii et tegutsege, õppige, täiendage oskusi, olge loominguline. Edu on kerge tulema. Nii kuni 14. juulini, mil ootamatud probleemid võtavad hoo maha. Tähtsate otsuste tegemised lükake päris kuu lõppu.

Ambur. Aeg nõuab vanaga lõpparve tegemist, enne kui uut alustate. Tulevikuplaanide tegemiseks on aeg küll sobiv. Teine kümmepäevak on mõneti ohtlik. Võimalikud on traumad, avariid, rahaline kahju.

Kaljukits. Kuu algab hästi, leiate mõistmist ja sõpru. Kuid juba kolmandal nädalal algab areng, mil teid püütakse igati segada. Kiputakse vaidlema, teie võimetes kahtlema. See pole enam uute algatuste aeg.

Veevalaja. Mõtlemapanev aeg – paljud asjad ja tööd on tarvis lõpuni viia, lubadused täita. Esimesel kümmepäevakul läheb kõik korda, teisel kipute juba ärrituma, näitama iseloomu pimedamat poolt. Alles kuu lõpupäevadel saate endast jagu ja olete taas endine.

Kalad. Uute algatuste aeg. Teid kuuldakse, pannakse tähele. Nii et rääkige oma kavatsustest, armastage. Kolmandal kümmepäevakul valige sõnu, sest terav keel võib kahju tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles