Laanmäe täitis suurvõistluste normi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Laanmäele on nüüd valla tee Euroopa meistrivõistlustele.
Tanel Laanmäele on nüüd valla tee Euroopa meistrivõistlustele. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tõrva odaviskaja Tanel Laanmäe viskas Tšehhis peetud võistlusel 82.36, millega täitis ühtlasi ka kergejõustiku Euroopa meistrivõistluste normatiivi 82.00.

Laanmäe saavutas selle tulemusega esikoha. Sportlane kirjutas sotsiaalmeedias, et võidu toonud tulemus ja tiitlivõistluste normatiiv sündis juba esimesel katsel, mis visatud koguni kolm meetrit enne äraviskejoont.

«Pärast kannapõrutust aprillis, mis rikkus kogu talvise õnnestunud ettevalmistuse, on hooaeg alanud masendavalt. Lõpuks on needus murtud ja õige vise on taas leitud. Loodame, et nüüd ongi vana hea Tanel edukalt tagasi!» teatas Laanmäe sotsiaalmeedia vahendusel.

Ka Laanmäe eelmisele hooajale vajutasid pitseri terviseprobleemid ja nii tuli tal sügisel läbi teha mõlema põlve operatsioon. See mõjutas ka tema ettevalmistust algavaks kergejõustikuhooajaks.

"Ainuke suur eesmärk on püsida stabiilselt terve. Kui seda suudan, tulevad ka väga head tulemused," tõdes ta hooaja hakul Lõuna-Eesti Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles