Park ootab uuendusi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmise nädala algul oli Säde pargi tiik üpris veevaene, siis vee juurdepumpamise järel on vaatepilt rõõmsam.
Kui eelmise nädala algul oli Säde pargi tiik üpris veevaene, siis vee juurdepumpamise järel on vaatepilt rõõmsam. Foto: Jaan Rapp / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas peetud Säde aiapeol püüdsid pilke pargitiigil ujuvad luiged, mis küll elus polnud. Mõnigi peo ajaks tiigile toimetatud iludusi lähemalt uurinud inimene aga leidis, et veesilma välimus võiks kenam olla.

Leiti, et tiik kipub ka kinni kasvama ja selle vesi on kummalist rohekat tooni. Samuti arutleti tiigi ääres selle üle, mis on saanud sealsest purskkaevust. Tänavu seda töös polnud nähtud ja mõne inimese sõnul ei tööta purskkaev tiigil juba mitmendat aastat.

Valga vallavalitsuse kommunikatsioonijuhi Põim Kama sõnul on kavas Säde park tervikuna uuendada. «Seejuures on projekteerijale tehtud ettepanek, et ta pakuks välja ka uue purskkaevu lahenduse, kuna seni kasutusel olnud variant on amortiseerunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles