Esmaspäevast suletakse Tartu raudtee tollipunkt

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudtee
Raudtee Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maksu- ja tolliamet annab teada, et alates esmaspäevast, 1. augustist muudetakse Lõuna maksu- ja tollikeskuses töö korraldust. Koidula raudtee piirijaama valmimise tulemusena suletakse Tartu raudtee tollipunkt ja kogu raudteega seotud tollivormistus viiakse üle Koidula tollipunkti raudtee teeninduskohta.

Selleks, et tollivormistus kulgeks kiiresti ja tõrgeteta, korraldatakse töö üleminekuperioodil ümber. Koidula raudtee teeninduskoht alustab 1. augustil tööd kell 9. Kõik raudtee veosed, mis ületavad Koidula piiripunkti siseneval suunal enne kella 9, vormistatakse Tartus aadressil Riia 43b, kus asub praegune Tartu raudtee tollipunkt. Väljuval suunal lõpetatakse Tartus tollivormistus 1. augustil kell 8.

«Loodame, et üleminekuperiood ei tekita meie klientidele suuri ebamugavusi ja kõik sujub koostöös Eesti Raudtee allüksustega siiski tõrgeteta ning parimal moel,» ütles Lõuna maksu- ja tollikeskuse tollikorralduse osakonna tollitalituse juht Aivar Naaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles