Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui suuremates marketites on tööl turvamehed ning üles seatud lindistavad kaamerad, siis väiksemad poed peavad läbi ajama tähelepanelike müüjatega, kel kõikjale aga silmi ei jagu. Kolmapäeval, 27. juulil kella poole kuue paiku varastati Valgas Pärna puiestee kaupluse kassast üle 150 euro. Pikemalt loe Valgamaalasest!

Reporter Eleri Lõhmuse arvamusloos on analüüsi all, miks suurkontserdid Valka ei jõua.

Kohus tunnistas reedel süüdi ja määras karistuse kolmele mehele, kes põhjustasid mullu sügisel neljanda mehe surma Hummuli vallas Soe külas.

Laupäeva õhtul etendub Palupera vallas tükk «Valgete pilvede lend», mis räägib naistraktoristide elu võlust ja valust nõukogude ajal.

Persoonilugu räägib arst Kaspar Rõivassepast, kes peab oma tööd kutsumuseks ning kes jõuab palju: tal on seitse töökohta, näiteks on ta Eesti jalgpallikoondise ja jalgpalliklubi FC Flora arst, samuti jõuab tööle Valga haiglasse.

Seekordne vallalugu räägib Taheva vallast, mis on tulvil põnevaid kohti, mis väärivad taasavastamist. Huvitavaid väljakutseid pakub piirkond loodusturismi ja pärandkultuuri huvilistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles