Pühajärvel võitis 33kilomeetrise triatloni Allar Soo

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistluse ühisstart.
Võistluse ühisstart. Foto: Erakogu

Pühajärvel toimuval TriStar Estonia triatlonifestivali teisel võistlusel saavutas eile esikoha 33,3-kilomeetrisel distantsil eestlane Allar Soo. Sooni järel lõpetas valgevenelane Deniss Dubovik ja kolmandale kohale jõudis 14-aastane venelane Vassili Krestjaninov, kes hommikusel 11,1-kilomeetrisel võistlusel saavutas esikoha.

"Kui ma aega vaatan, siis tegin tagasihoidlikult tervisesporti - isegi ületasin ennast viie minutiga. Mul on väga hea meel, et täna siin nii palju osalejaid oli. Ma oleksin hirmsasti kahetsenud,kui ma ei oleks siia tulnud. Olen väga õnnelik! Nüüd tuleb hakata treenima järgmiseks aastaks,“ rääkis Tartu linnapea Urmas Kruuse, kes samuti võistlusel osales.

"Võistlus läks väga hästi, kõik oli korras, ilm oli ilus. Ainult natuke tuuline oli. Jooks on siin muidugi hästi lühike, seda on mõnus lasta peale rattasõitu. Ujumine oli natuke keerulisem, aga kõigega võib muidu rahule jääda," lausus Valga maavanem Margus Lepik.

Esikolmiku ajad olid järgnevad:

Allar Soo (1tund 7 minutit 21sekundit)
Deniss Dubovik (1 tund 8 minutit 7 sekundit)
Vassili Krestjaninov (1 tund 9 minutit 16 sekundit)

Täna leiab Pühajärvel aset TriStar Estonia põhivõistlus, 111-kilomeetrine triatlonikatsumus.

Muuhulgas asuvad täna võistlema Priit Ailt, Kirill Kotšegarov, Jaan Kirsipuu, Marko Albert, Gerli Padar, Contra ja Rein Kahro.

Välismaistest osalejatest on stardis tuntud triatleedid Olivier Marceau, Thomas Hellriegel, Nicholas Ward Munoz ja Esben Hovgaard.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles