Valga ja Koidula suuna rongide sõiduplaanid muutuvad

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron.
Elron. Foto: Margus Ansu

Seoses Tartu jaama liiklusjuhtimissüsteemi taastamistööde edenemisega muutuvad alates esmaspäevast, 23. juulist osade Tartu, Valga ja Koidula suuna reiside sõiduplaanid. Mitmete rongide sõiduaeg Tallinna ja Tartu vahel lüheneb.

Tallinna-Tartu liinil tuleb osadel reisidel endiselt Kärknas oodata vastutulevat rongi, ent ooteaeg muutub mõnevõrra lühemaks. See toob kaasa mõneminutilisi muudatusi ka Tartu-Valga ja Tartu-Koidula liini reisidel.

„Meie töötajad tegelevad taastamistöödega iga päev, aga töö maht on suur. Praeguste plaanide järgi on septembri alguses võimalik võtta Tartu jaamas kasutusele kolm jaamateed, mis võimaldaks viia Tartu reisirongid üle põlengueelsele graafikule. Lisaks valmistume välja kuulutama Tartu jaama kogu liiklusjuhtimissüsteemi moderniseerimise hanget. Teeme oma parima, et kogu protsess toimuks võimalikult sujuvalt ja kiiresti,“ ütles Eesti Raudtee juhatuse esimees Erik Laidvee.

Muudetud sõiduplaanid on leitavad Elroni kodulehelt elron.ee ning peatustes olevatelt infostendidelt. Tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles