Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa rahvatantsijad võtsid ööl vastu kolmapäeva vastu teatepulga, millega liiguti mööda maakonda Viljandimaani. Millised olid kohalolijate muljed, loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Paberlehest loe ka Valga linnapea Kalev Härgi arvamust Valga gümnaasiumi rekonstrueerimistööde kohta.

Valga aselinnapea Ilmar Tõlneri sõnul parandatakse peatselt Tambresse viivat teed ning Tartu tänavat. Pikal tänaval alustatud töö peaks lõpule jõudma juba järgmisel nädalal.

Jõgevestes peetakse saabuval nädalavahetusel järjekordne Põhjamaade suurim offroad-sõidukite kestussõit, kus võisteldakse üheksas võistlusklassis.

Reedel kolmandat korda toimuval Helme Pilgaril on peaesineja Rock Hotel, keda kutsuti juba eelmisel aastal, kuid siis oli Eesti üks armastatumaid kollektiive augusti viimaseks nädalavahetuseks end mujale ära lubanud.

Hiljutistel Rukkilillemängudel Valgamaa sportlastel kõrgeimale pjedestaaliastmele küll asja polnud, ent hõbedat ja pronksi toodi kamaluga. Küll aga teeb treenereid kurvaks asjaolu, et võistlus on minetamas kunagist sära.

Raamatukaante vahele said Eesti ja Läti kogemused, mis õpetavad, kuidas teisel pool piiri elavate naabritega ühistööd teha.

Arvestades Valga väiksust, on linnast sirgunud arvestatav hulk tippsportlasi. Hiljuti ilmunud teos tutvustab neist üht: kergejõustiklast Arnold Viidingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles