Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Volikogu otsusega jõustub 1. oktoobrist Valga linnavalitsuses struktuurimuudatus, kus ehitusamet ning linnavara- ja registriteamet koondatakse linnamajandusametiks.

Sünnipäevaseltskond seisis nädal tagasi nõutult Valgas Claabu mängumaa suletud uste taga, kuigi samaks õhtuks olid ruumid peoks kinni pandud. Mis juhtus, loe paberlehest!

Klaperjahi rada osutus osale masinaklassidele raskeks, mistõttu korraldajatel tuli ajakavas teha mitmeid muudatusi. Kõneainet pakkus seegi, et raja lähedusest leiti kaks miinipilduja miini.

Möödunud nädalal avalikustati Eesti koolide pingerida. Kuigi osa Valgamaa koole on edetabelis võrreldes mullusega langenud, näitab riigieksamite koondtulemuste keskmise võrdlus siiski taseme tõusu.

Laupäeval kaikus Uniküla lasketiir püstolipaukudest ning jooksusammude müdinatest – toimus järjekordne Kaitseliidu Valgamaa maleva korraldatud kombineeritud laskevõistlus.

Reede õhtul oli Helme laululava ümbrus lauludest ja pillihelidest tulvil – toimus järjekordne, arvult kolmas Helme Pilgar.

Arvatust väiksema osavõtuga Otepää rattamaraton tõi siiski laupäeval Tehvandi staadionile hulga spordisõpru koos kaaslaste ja lastega, kes kõik nautisid päikesepaistelist ning sportlikku päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles