Uus saatesari kutsub seksiteemadel kaasa rääkima

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Probleemide korral on kõige tähtsam teha telerile uus kanaliotsing.
Probleemide korral on kõige tähtsam teha telerile uus kanaliotsing. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sügishooajal TV3 eetrisse jõudev uus sari «Seks ja küla» ootab 18–99aastaseid inimesi saadetes kaasa lööma ehk seksiteemadel avameelselt ja valehäbita arutlema. Võtted toimuvad Eesti eri kohtades 18. septembrini.

Uue saatesarja valmimisele on oodatud julgelt kaasa lööma nii noored kui vanad. Äsja korraldatud Suurel Eesti Seksiuuringul põhinev sari kaardistab eestlaste seksuaalelu sageduse, rahulolu oma sugueluga ning ka selle, kui erinev on Eesti eri regioonides suhtumine armastusse ja truudusetusse, vürtsikatesse seksuaalpraktikatesse ja turvalisse teineteise kaisus magamisse.

«Seks ja küla» jõuab saatejuht Kadri Kõusaare juhtimisel Eesti eri nurkadesse, et arutada koos kohaliku rahvaga seda, mis toimub pimedas ja teki all; või siis hoopis keset heledat päeva ja jõe ääres või siis hoopis meie fantaasiates.

Teemasid käsitletakse avameelselt ja elurõõmsalt ning loomulikult hea maitse piirides püsides. Ühtlasi kannab seriaal õpetlikke eesmärke, sest seksiga seotud rõõmude kõrval räägitakse ausalt ohtudest ja muredest, mis seksuaalpraktikaga kaasneda võivad, ning meenutatakse seksuaalsel teel levivate erinevate haiguste riski.

Sarja salvestatakse mitmetes maakondades üle Eesti. Lõuna-Eesti rahvas – Valga-, Põlva- ja Võrumaa inimesed – on oodatud salvestusele, mis toimub Koorküla rahvamajas 16. septembril algusega kell 19.

Igas maakonnas on kaks teemat, millele annavad kommentaari nii erinevad eksperdid kui tavainimesed. Kohaletulijad kuulevad esimesena ka seksiuuringu tulemustest, mille viis TV3 tellimusel läbi Turu-Uuringute AS. Uuring toimus internetipõhiselt, küsitleti enam kui tuhandet inimest Eesti eri maakondades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles