Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Suve jooksul mitmete välismaalastest mängumeestega täienenud Valga korvpallimeeskond alustab uut hooaega eesmärgiga pääseda meistriliiga poolfinaalidesse.

Kuigi linnavalitsus väidab, et Valga Linna Leht ei ole poliitiline ega saa seda ka olema, leiab opositsioon, et maksumaksja raha eest väljaantavas lehes peab ka neil olema võimalus arvamust avaldada.

Eesti Kunstiakadeemia magistrant ja õppejõud Kristo Kooskora leiab, et Valga arhitektuuri võiks ära kasutada turistide linna toomiseks.

Stuudio Joy alustab uut õppeaastat ehk hooaega 10. septembril Valga kultuurikeskuses ja nagu ikka – jälle uutmoodi. Oodatud on kõik, kes soovivad laulda ja tantsida.

Laupäeva õhtupoolikul kogunes Taagepera rahvas küla kultuurielu tuiksoone – kunstikoja – juurde, et kohaliku külaseltsi eestvedamisel suvi simmaniga lõpetada.

Ekskursioonil Alatskivile ja selle ümbrusse osales 50 inimest, nende hulgas oli Valgamaa raamatukogutöötajaid, Valga raamatuklubi ja raamatusõprade klubi liikmeid. Kõigis külastatavates kohtades võtsid valgamaalasi vastu suurepärased giidid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles