Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Läti kodanikud jäävad Valgas üha enam vahele õigusrikkumistega. Millega täpsemalt tegu?

Kolmapäeval tähistas oma sünnipäeva Eesti organiseeritud tuletõrje, mille puhul jagati ka aumärke. Teiste seas sai Päästeteenistuse Elupääste medali Otepää komando meeskonnavanem Karl Koort. Mille eest teda täpsemalt tunnustati?

Peaaegu kõik Valga maakonna omavalitsused soovivad sotsiaaltöötajaile tasuta elektriautosid.

Hummuli põhikooli õpilased said Ungaris rahvusvahelise suhtluskogemuse.

Kohalike noorte algatusel ning eraldatud rahalise abiga sai Hargla võrkpalliplats uue hingamise. Kohalikud kasutavad väljakut aktiivselt – ent mitte ainult nemad.

Õppeaasta algul korraldati Valgas Vabaduse tänava koolimajas omapärane laat, kus õpilastele pakuti valikaineid. Kõige suuremat huvi tunti probleemkäsitlusega füüsika ja meedia vastu.

Kuni 26. septembrini on käimas konkurss, mis peaks elu maapiirkondades põnevamaks muuta aitama. Osalema on oodatud Valgamaa valdade ja Tõrva linna noored.

Juba teist aastat korraldab Valga maavalitsus maakonna sünnipäeva puhul seiklusmängu «Leia Valgamaa ...», mis läbitakse kolmeliikmeliste meeskondadena jalgratastel. Seejuures ei teatagi täpselt, mida otsitakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles