Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Valga maavanem kuulutas välja järjekordse konkursi perearsti ametikohtadele. Neid otsitakse Valga linna, Otepää ja Palupera ning Tõlliste ja Õru valla teeninduspiirkonda.

Ilmade jahenedes kipub kurk valusaks muutuma, nohu ja kerge köha tekkima. Perearst Juta Mikkor rääkis, et mõningad lapsevanemad on tõesti tõdenud külmetustushaiguste sagenemist. Keeni kooli kimbutab aga hoopis kõhuviirus.

Nendel Valga gümnaasiumi õpilastel, kelle õppetöö praegu kultuurimajas toimub, reedel sinna asja polnud, kuna hoones tõrjuti prussakaid.

Valga Jaani kiriku korrastamiseks korraldatud talgutele kogunes ligi poolsada inimest. Nüüd, kus kirik puhastatud, püüavad nii kogudus kui linnavalitsus leida raha renoveerimistöödeks.

Tõrvas Veski tänaval käib kalapääsu ehitus, mistõttu jääb tänav liiklusele suletuks tuleva nädala lõpuni.

Kolmapäeva pärastlõunal sulgeb SEB Valga kontor uksed, et järgmisel päeval teenindada neid juba teistes tingimustes. Miks kontor uksed sulgeb, loe paberlehest!

Neljandat korda peetud Valga-Smiltene lahtised odaviskevõistlused tõid maakonnakeskusesse mitusada noort kergejõustikusõpra nii Eestist kui Lätist.

Laupäeval teist korda toimunud rattaorienteerumismängul tuli leida maakonna omavalitsus, kes tänavu kahekümnendat juubelit peab. Üritus kulges nii vihmas kui päikeses.

Järjest küpsevad õunad lähevad sügise hakul esimesel võimalusel purki. Kokandusõpetaja Iina Kalbri julgustab tavapäraseks kujunenud hoidistesse särtsu lisama. Põnevaid retsepte leiad teisipäevasest Valgamaalasest!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles