Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Toasooja maksumus võib peagi tõusta. Peagi algava kütteperioodi eel tunnistavad maakonna linnade soojusenergiaga varustajad, et hinnatase sõltub suuresti sellest, missuguse hinnaga õnnestub muretseda kütust, millest sooja toodetakse.

Lastevanemad kardavad, et 1999. aastal Kaagjärve mõisa kolinud lasteaeda ähvardab sulgemine, mis oleks ka surmahoop ajaloolisele hoonele. Vallale käib kehvas seisus hoone ülalpidamine üle jõu.

Sünnitoetused kõiguvad Valgamaal seinast seina, mistõttu on juhuseid, kus lastevanemad registreerivad end valda, kus toetus suurem.

Laupäeval toimus neljas Tõrva-Helme kergejõustikupäev koos olümpiamängudel võistelnud kettaheitjate ja nimekate odaviskajatega.

Tänavu neljateistkümnendat korda toimunud Tartu rattamaratoni lõpetas üle 4800 spordisõbra, mida oli üle paarisaja rohkem kui möödunud aastal. Oma panuse osavõtjate lisandumisse andsin minagi.

Reedel anti Tõrva linnavalitsuse eest start järjekordsele, 29. Tõrva kolme järve jooksule. Traditsioonilise võistluse korraldasid kohaliku spordiseltsi aktivistid ja gümnaasiumi õpetajad.

Õru valla puhkealal asuval disc-golfiväljakul selgitati pühapäeval välja medalisarja võitjad. Samas toimusid teistkordselt ka karikavõistlused.

Edelaraudtee on septembrist kiirmaksevahendina kasutusele võtnud ID-kaardi. Nüüd on võimalik rongis sõita vaid ID-kaarti ette näidates, arve saabub järgmisel kuul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles