Väga sooja ilmaga võib lähipäevadel kaasneda ka äike

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äike.
Äike. Foto: Janek Pärn

Ilmateenistuse prognoosi järgi jätkub lähipäevadel väga soe ilm, kuid sellega võib kaasneda ka äike.

Neljapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirdetuul 2-8 m/s. Sooja on 16-21 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja on äikest, seda peamiselt Lõuna-Eestis. Puhub valdavalt kirdetuul 2-8 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 25-30, sajupilvede all ja kohati rannikul 22 kraadi.

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mõnel pool sajab hoovihma, võimalik on äike. Puhub põhjakaare tuul 1-7 m/s. Sooja on 17-22 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning on äikest. Puhub põhjakaare tuul 1-7 m/s. Sooja on 21-26, kohati 29 kraadi.

Laupäeva öösel on vahelduv pilvisus ning kohati võib hoovihma ja äikest olla. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja on 16-21 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ning mitmel pool tuleb hoovihma ja äikest. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja on 22-28 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles