Väga soe ilm saab lähipäevil jätku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soe suveilm meelitas rahva Pärnu randa.
Soe suveilm meelitas rahva Pärnu randa. Foto: Mailiis Ollino

Ilmateenistuse prognoosi järgi jätkub lähipäevil väga soe ilm, samas on oodata ka vihma ja säilib äikeseoht.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-6 m/s. Sooja on 15-20 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 23-28 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati, peamiselt Ida-Eestis sajab hoovihma ning on äikeseoht. Puhub muutliku suunaga tuul 1-5 m/s. Sooja on 15-20 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning on võimalik äike. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Sooja on 21-25, kohati 28 kraadi.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Puhub idakaare tuul 2-6 m/s. Sooja on 15-20 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning on äikeseoht. Puhub idakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 22-27 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles