GALERII: Valgas käib teede ja tänavate remont

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgas läks eelmisel nädalal lahti teede ja tänavate remont. Lõuna-Eesti Postimees käis kolmapäeval, 25. juulil uudistamas, kaugele töödega jõutud on.

Märke suurematest töödest hakkas silma Herne ja Valli tänaval. Augulappimisi oli teostatud ka mujal, näiteks Mäe tänaval. Siiski jäi kõigil üle vaadatud tänavatel mulje, et omajagu tööd on veel teha. Kuskil aga polnud näha seda, et remont hoogsalt käiks.

«Möödunud nädalal alanud teede- ja tänavate remonttöid teostatakse järjekorras pikema perioodi vältel, nende lõpptähtaeg on 31. august,» selgitas Valga vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Põim Kama.

Mis puudutab Herne ja Valli tänavat, siis seal on tema sõnul tänaseks teostatud tänavate profiili parandamine asfaldiseguga, sellele järgneb pindamine.

«Järgmised remonti minevad tänavad on Heina, Herne, Suve, Tehase ja Vainu, samuti alustatakse töid Jaanikeses,» ütles Kama. «Neis kohtades on osaliselt juba alustatud eeltöid purustatud kruusaga ning tänavate profileerimisega.»

Tänavate remondiga ollakse tema sõnul kenasti graafikus ning tänase seisuga saavad kõik planeeritud tööd tähtajaks teostatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles