Piirilinna kossumeeskond jäi taas treenerita

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi meeskonna treeneril Kristaps Zeidsil oli kehtiv leping, otsustas ta omal soovil kohalt lahkuda. Praegu on meeskond treenerita.
Kuigi meeskonna treeneril Kristaps Zeidsil oli kehtiv leping, otsustas ta omal soovil kohalt lahkuda. Praegu on meeskond treenerita. Foto: Tairo Lutter

Võistkonna BC Valga-Valka / Maks & Mooritsa treener Kristaps Zeids otsustas ametikohalt lahkuda, tuues põhjenduseks juhtkonnast erinevad arusaamad klubi juhtimisest.

Möödunud aasta veebruaris peatreeneriks saanud Zeids vahetas sel postil välja Juris Umbraško, kellega klubi otsustas eesmärkide mittetäitmise tõttu töösuhte lõpetada. Zeids aga lahkus omal soovil, kuigi leping järgmiseks hooajaks oli tal olemas. 

«Meil olid erinevad arusaamad, kuidas korvpalliorganisatsioon töötama peaks. Mul on teised väärtushinnangud ja lähenemine ses osas, milline on võitev korvpallimeeskond ja mida võitmiseks tegema peab. Otsustasin, et praegu ei taha sinna jääda,» lausus Zeids.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles