Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Liikluskorraldus Valgas Jaani kiriku juures tekitab juba aastaid segadust. Hiljuti oli tõsise arutluse all selle muutmine, ent esialgu jääb kõik vanaviisi. Miks?
 

Lüllemäe kultuurimaja avas sügishooaja.

Endine tippsportlane Jaak Mae alistab nüüd uusi kõrgusi äriilmas. Millega ta täpsemalt tegeleb?

Otepää langes «Laulupealinna» saates konkurentsist välja. Kuidas kommenteerib seda Otepää vallavanem Andres Visnapuu?

Keenis toimus Sangaste valla noorte ja võimu väitlus teemal, mis on vallas hästi, mis halvasti ning mida tuleks ette võtta, et läheks paremini.

Möödunud laupäeval allkirjastasid Tõrva linnapea Agu Kabrits ja Fonyódi linna volikogu liige Gábor Fárkas kahe linna koostööprotokolli.

Täiskavanud õppija nädal algas reedel vabariikliku tunnustusüritusega. Aasta õppijana sai eripreemia Sangaste valla elanik Heili Freimanis.

Enne kütteperioodi algust on vajalik kogu küttesüsteem kriitilise pilguga üle vaadata – ega kuskilt suitsu sisse ei aja, et lõõrides, pliitides, soemüürides, ahjudes ega korstendes poleks pragusid.

Tõrva kirik-kammersaali kohtumiste sari Helme kandist võrsunud tuntud inimestega jõudis oma järjega esimese eestlasest Helme kirikuõpetaja Georg Koigini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles