Kooli remont peaks lõppema uueks õppeaastaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Et Valga gümnaasiumi renoveerimistööd jätkuda saaks, kuulutatakse peatselt välja uued hanked.

Valga aselinnapea Ilmar Tõlner ütles, et tõhus samm on edasi astutud. Projektijuhtimise hanke võitnud OÜ Vealeidja on projektijuhiks kinnitatud Jüri Saljukovi.

«15. septembril esitas Vealeidja tööde korraldamiseks ajaplaani, mille alusel viiakse läbi kolm eraldi hanget. 20. oktoobriks peaks selguma prügi utiliseerija. Praegu valmistatakse ette omanikujärelevalve ja ehitus- projekteerimishanke dokumente,» rääkis Tõlner.

Objektil tuli täpsustada lähteülesanne ning määratleda tegemata tööde mahud. Septembri lõpul toimus kohtumine Ettevõtluse Arenduse Sihtasutuse esindajatega ning koos arutati läbi koolihoone renoveerimise rahastamine.

Renoveerimistööde osas loodetakse ehitajaga lepinguni jõuda selle aasta detsembris. Ehitustöödega saab Tõlneri arvates jätkata uuel aastal. «Peame tegema kõik endast oleneva, et kooliruumid saaksid valmis järgmiseks õppeaastaks ning koolitööd saaks alustada renoveeritud ruumides 1. septembril 2012,» rõhutas ta.

Aselinnapeale teeb samas tõsist muret rahastamise küsimus. «Olen päris kindel, et uute hangetega kooli renoveerimistööde projekt kallineb,» oli ta arvamusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles