Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Praegu bussijuhi ametit pidav Ainar Sirel kavatseb veel selle aasta sees, kui vajalikud kooskõlastused saadud, panna käiku bussiühenduse Valga ja Kuressaare vahel.

Eesti Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupp külastas 10. oktoobril Hummuli, Helme ja Põdrala valda ning Tõrva linna, et kohtuda kultuuri- ja sporditegelaste, seltside ja seltsingute esindajate, vallavalitsuste ja kohaliku volikogu liikmetega. Miks käik ette võeti?

Neljapäeval tutvustasid Valga linnapea Kalev Härk ja aselinnapea Alar Nääme Valga põhikoolis ja gümnaasiumis uusi tuuli linna üldhariduse ümberkorraldamise osas.

Mulgi kultuuri instituudi uueks juhatajaks valiti Janne Järvelt, kelle sõnul on asutuse peamine ülesanne mulkide – sealhulgas Valgamaal elavate – tegemised laiemalt nähtavaks muuta.

Täiskasvanud õppija nädala kõrghetkeks Valgamaal kujunes pidulik üritus kutseõppekeskuses, kus kuulutati välja maakonna aasta õppija, koolitaja, koolitussõbralik organisatsioon ja omavalitsus. Tiitlid said vastavalt Heili Freimanis, Tõnis Kask, MTÜ Karukäpp ja Taheva vald.

Valgamaalase poole pöördus proua, kes oli solvunud, et pärast sisseostude tegemist pidas poe turvatöötaja ta kinni kahtlustatuna plastikehete varguses. Kuidas olukord lahenes?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles