Telesaade tõi tallinlanna Põlvamaale taluperenaiseks

Indrek Sarapuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taluelu võtab abielupaar tasapisi ja sammhaaval. Heli elus on kolm põhilist suunda: muusika, käsitöö ja taluelu. Viljarile pole aga ükski töö võõras: ta ehitab, keevitab, värvib autosid, kasvatab kurke ja tomateid, nagu kadunud ema talle õpetas.
Taluelu võtab abielupaar tasapisi ja sammhaaval. Heli elus on kolm põhilist suunda: muusika, käsitöö ja taluelu. Viljarile pole aga ükski töö võõras: ta ehitab, keevitab, värvib autosid, kasvatab kurke ja tomateid, nagu kadunud ema talle õpetas. Foto: Indrek Sarapuu

Heli Oja on naine, kes tegi tõsielusaatesse minnes läbi suure elumuutuse – nagu ka tema abikaasa Viljar Oja. Kui üks neist poleks seda sammu teinud, poleks nad ka tänu telesaatele «Peremees otsib perenaist» nüüdseks juba seitse aastat koos elanud. 

Nad on ainuke paar, kes toonasest hooajast kokku jäi. Kõige enam pidi aga kohanema Heli, sest Paide külje all Tarbja külas üles kasvanud ja lõpuks Tallinna Ülikoolist muusiku-koorijuhi haridusega ellu astunud noor naine pidi nüüd harjuma maaeluga. 

Pealinnas oli ta elanud ligi kümme aastat. Elu oli sisse seatud, kõik justkui toimis: töökoht oli olemas, hobidega tegelemise võimalusi jätkus. Ühel hetkel mõistis ta siiski, et ei kuulu suurlinna, mis pakub vaid rohkelt töö- ja karjäärivõimalusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles