350 kaupluse kassast saab sularaha

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coopi pood Otepää kaubanduskeskuses
Coopi pood Otepää kaubanduskeskuses Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti suurim jaekaubanduskett Coop Eesti hakkab 6. augustist pakkuma kõigi 350 kaupluse kassadest üle Eesti sularaha väljamakse teenust.

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Jaanus Vihandi sõnul alustati suve alguses sularaha teenuse pakkumist 120 kaupluses ja täna liitusid Coop Sula võrgustikuga ka kõik ülejäänud 230 Coopi kauplust.

Kassast sularaha väljavõtmine sarnaneb sularahaautomaadi kasutamisega – enne ostude eest tasumist tuleb öelda teenindajale soovitud summa ning sisestada makseterminali oma pangakaardi PIN-kood. Seejärel väljastab müüja kaupluse kassast sularaha ja see summa võetakse maha kliendi pangakontolt.

Korraga saab poe kassast välja võtta minimaalselt 5 ja maksimaalselt 100 eurot. Nende vahele jääv summa muutub viieeurose sammuga ehk välja saab võtta 10, 15, 20 jne eurot.

Sularaha väljavõtmiseks peab klient sooritama samal ajal vähemalt üheeurose ostu. Teiste Eesti ja välismaa pankade kliendid saavad teenust kasutada juhul, kui nende kodupank pole sarnaseid tehinguid keelanud. Sõltuvalt pangast võib sularaha väljavõtmisele lisanduda teenustasu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles