Antslas sai noor mees terariistaga kõhtu (5)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Hauka kaupluse juures lebas pühapäeva pärastlõunal kõhuhaavaga 19-aastane mees, kes viidi haiglasse. Politsei pidas arvatavalt kaaslast terariistaga löönud mehe kinni.

Politsei sai teate Hauka kaupluse trepil olevast haavatud mehest kella 16.12 ajal. «Olime mõne minutiga kohal ja nägime trepil noormeest, kes hoidis kõhust kinni,» rääkis Kagu politseijaoskonna Võru piirkonnavanem Anti Paap.

«Tänu Võru Punasele Ristile oli meil kaasas esmaabipaun ja enne kiirabi saabumist andsime kannatanule esmaabi,» jätkas Paap.

Terariistaga kõhtu haava saanud mehe toimetas kohale saabunud kiirabi Lõuna-Eesti haiglasse. Mehe elu ohus pole.

Politsei pidas Antslas kinni 32-aastase mehe, keda kahtlustatakse terariistaga oma tuttava vigastamises. «Praegu viiakse temaga Antslas läbi menetlustoimingud ja toimetame ta edasi Võru arestimajja,» sõnas Paap kella 16.55 ajal Lõuna-Eesti Postimehele.

Teadaolevalt kutsuski arvatav ründaja nii kiirabi kui politsei kohale.

Paap kinnitas, et nii ründaja kui ohver on omavahel tuttavad ning ka politseile tuttavad tegelased. Mõlema mehe juurest levis piirkonnavanema sõnul alkoholilõhna.

Millest meeste vahel tüli tekkis, pole esialgu teada. Juhtunu üksikasjad selgitatakse välja uurimise käigus.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles