Pühapäevane vihmasadu lakkab pärastlõunal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihm. Pilt on illustreeriv.
Vihm. Pilt on illustreeriv. Foto: Erik Prozes / Postimees

Pühapäeval suundub madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu ja selle lõunaserva mööda liiguvad vihmapilved üle Eesti, pärastlõunal aga sadu vaibub.

Ilmateenistuse teatel on pühapäeva öösel vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja on äikest. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 13–18 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja edelatuul 4-10 m/s. Lainekõrgus on pool kuni üks meeter. Kohati sajab hoovihma ja valitseb äikeseoht. Nähtavus on hea. Sooja on 15–17 kraadi.

Esmaspäeva hommikul pilvisus tiheneb. Vihmahood liiguvad saartelt mandrile ja kohati võib tulla äikest. Pärastlõunal alates saartest pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub edela- ja läänetuul 6-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 17–22 kraadi.

Peipsi järvel puhub edelatuul 6-10, puhanguti 12 m/s. Lainekõrgus on 0,5-1,2 meetrit. Kohati sajab hoovihma ja on äikeseoht. Nähtavus on hea. Sooja on oodata 19–21 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles