LUGU AASTAST 2018 ⟩ Lillede keskel sirgunud aiandijuht käib ema-isa jälgedes

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanepi aiandi tegevjuhi Margus Vahtramäe sõnul rajavad nad lähiajal kaheksanda kasvuhoone ning ruumi tuleb lilledele ja taimedele oluliselt juurde.
Kanepi aiandi tegevjuhi Margus Vahtramäe sõnul rajavad nad lähiajal kaheksanda kasvuhoone ning ruumi tuleb lilledele ja taimedele oluliselt juurde. Foto: Maarius Suviste / Lõuna-Eesti Postimees

Lapsest saati Kanepi aiandis toimetanud praegune omanik ja tegevjuht Margus Vahtramäe teeb seal kõiki töid, mida vaja. Ei ole vahet, kas panna käed külge kasvuhoones või käia laatadel.

«Kui miski pidurdub, siis lähen ja annan sinna oma energiat juurde,» sõnas Vahtramäe. Tõsi, linnades lillede igapäevase kastmisega ta ei tegele. Enam ammu mitte. Aga kui perefirma väike oli, tuli ka seda teha.

Põlvamaal tegutsev Kanepi Aiand OÜ sai tänavu 25-aastaseks. Et nii kaua on juba tegutsetud, tuli perekond Vahtramäele endalegi üllatusena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles