LUGU AASTAST 2018 Ridali lennuklubi meelitab noori lendama

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuvälja juures tegutseva klubi eestvedajal Einar Viinal täitub septembris klubi liikmena neljakümnes aasta. Enamiku klubi lennukipargist moodustavad purilennukid.
Lennuvälja juures tegutseva klubi eestvedajal Einar Viinal täitub septembris klubi liikmena neljakümnes aasta. Enamiku klubi lennukipargist moodustavad purilennukid. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Põlva vallas asuv Eesti suurim purilennundusega tegelev Ridali lennuklubi tähistab novembris oma 55 aasta juubelit. Aastakümneid klubi juhtinud Einar Viin ootab lähiajal noorte purilennuhuviliste pealekasvu, vajalikud õhusõidukid ja hooned on jõudsalt arenenud klubil nüüdseks olemas.

«Purilennundus ongi tegelikult üks põnev spordiala, mis võiks ka noori meelitada,» rääkis nelikümmend aastat Ridali lennuklubi liikmeks olnud Viin. «Ootame lähiaastatel noori lennusportlasi, et neid välja õpetada ja saata tulevikus klubi esindama maailma purilennuvõistlustel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles