Multitalent ja turvatunde looja kandideerivad aasta õpetajaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetaja Kaia Tamme tuntakse ka tegusate õpilas- ja minifirmade juhendajana: nendega käib ta ka laatadel. Tema huumorimeelest annab aimu see, et hiljutisel omatoodangu turul Karilatsis pakkus ta visiitkaardina tammetõrusid.
Õpetaja Kaia Tamme tuntakse ka tegusate õpilas- ja minifirmade juhendajana: nendega käib ta ka laatadel. Tema huumorimeelest annab aimu see, et hiljutisel omatoodangu turul Karilatsis pakkus ta visiitkaardina tammetõrusid. Foto: Indrek Sarapuu

Aasta õpetajaks pürgivad tänavu teiste seas Kaia Tamm Põlva gümnaasiumist ja Õnne Naaris Valgamaa Rajaleidja keskusest. Tunnustuse saajad selguvad oktoobris.

Kaia Tamme puhul on tegu multitalendiga, kes õpetab geograafiat, ühiskonnaõpetust, majandus- ja ettevõtlusõpetust ning uurimistööde aluseid nii põhikoolis kui gümnaasiumis, nagu kirjeldab teda haridus- ja teadusministeeriumist saabunud tutvustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles