Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Soorust pärit jalgrattur Ivo Suur on liitumas Alžeeria profiklubiga Geof­co-Ville D’Alger, mis tulevikku vaadates võib olla hüppelaud suurematesse klubidesse ning viia ka osalemiseni Tour de France`il.

Poelettidele jõuab raadiohääle Alari Kivisaare tehtud fotodega heategevuskalender, mille müügitulust üks osa läheb Valga loomade varjupaigale.

Valgas on plaanis luua volikogu, mille liikmeteks oodatakse noori, kes tahavad elu linnas paremaks muuta. Valga kultuuri- ja huvialakeskuse noorsootööjuhi ning noortevolikogu mentori Lauri Drubinši sõnul ei hakka loodav noortevolikogu tegelema vaid noori otseselt puudutavate küsimustega, vaid edastab ka noorte nägemuse sellest, millisena linn neile paistab.

Karula vallas Lüllemäel toimunud noorkotkaste ja kodutütarde sügislaager pakkus osalistele palju elamusi, kinnitab üks laagri korraldajatest Egle Kõvask.

Sangaste vald korraldas oma 20. sünnipäeva puhul digipildivõistluse. Võistluse eestvedaja Marjana Lehepuu sõnul laekus 110 tööd.

Mitte igal Valgamaa vallal pole oma lossi, aga Sangastel on. Lossis korraldas vallavalitsus ka valla juubelisünnipäeva piduliku vastuvõtu, kus kinkis igale koostööpartnerile valla loomeinimeste trükivärske kogumiku «Süamega tettu». Raamat algab valla juubeliks kirjutatud Sangaste lauluga, mille teksti autor on Leelo Tungal.

Valgas peetud Slaavi ball teenis ka Tallinna külaliselt ainult kiidusõnu. Balli rosinana tutvustati külalist – näitlejat ja lavastajat Eduard Tomanit, kes praegu töötab Vene kultuurikeskuses arengudirektorina, põhitöö kõrvalt esineb televisioonis, raadios, estraadil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles