Räpinas selgusid Põlvamaa meistrid tänavakorvpallis

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk Räpina spordikooli esinduste omavahelisest mängust.
Hetk Räpina spordikooli esinduste omavahelisest mängust. Foto: Andrus Karpson

Sel nädalal selgusid Räpinas Põlva maakonna meistrid tänavakorvpallis.

Poiste (2005. aastal ja hiljem sündinud) turniiril osales viis võistkonda. Kindlalt ehk kaotuseta läbis turniirisüsteemis (kõik mängisid kõigiga läbi) toimunud võistluse Värska II võistkond koosseisus Uku Tanel Raju, Timo Kudre ja Kenet Tuik, teatas Põlvamaa portaal.

Teisele kohale mängis end Värska I (Tõnn Mihkel Raju, Egert Prost, Ardi Hallop), kes otsustavas kohtumises oli 8:5 parem Räpina spordikooli I (Jaan Junson, Karl Robert Härm, Rasmus Oijov, Romet Ula) võistkonnast.

Järgnesid Räpina spordikooli II ja Vastse-Kuuste spordiklubi Känguru võistkond. Turniiri parimaks mängijaks valiti Uku Tanel Raju Värska II võistkonnast.

Meesteturniir viie võistkonna osavõtul mängiti samuti turniirisüsteemis. Meistrikarikatega tunnustati kohaliku korvpalliklubi Räpina Kotkad meeskonda koosseisus Ants Järv, Olver Kaljuvee, Mait Asser, Karl Junson, kes esikohta otsustavas kohtumises oli 12:6 parem meeskonnast Ohtlikud (Davis Kostõgov, Mairo Padar, Elari Asi).

Kolmanda koha pälvis meeskond Võrgud Sahisevad (Vallo Vaherpuu, Sander Tensing, Ragnar Lõhmus), kes ülitasavägises kohta otsustavas mängus võitis 7:6 Linte Koondist. Viienda koha pälvis meeskond Originaal.

Turniiri parima mängija auhinna pälvis Mait Asser (Räpina Kotkad).

Samas toimus ka viskevõistlus, kus ühises arvestuses osalesid nii poisid kui mehed. Iga osaleja poolt vabalt valitud kohalt (kaugemalt kui 2-punkti joon ehk 6,25 m kaugusel korvist) tuli tabada viiest viskest viis. Võitis Vastse-Kuuste spordiklubi Känguru esindaja Aleksander Ansip.

Tänavused Põlva maakonna tänavakorvpalli meistrivõistlused said teoks Räpina spordikooli direktori ja korvpallitreeneri Ants Järve eestvedamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles