Eesti 200 kogub Põlvas ettepanekuid

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti 200 maakondade koordinaator Igor Taro.
Eesti 200 maakondade koordinaator Igor Taro. Foto: Joakim Klementi / Postimees / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Liikumine Eesti 200 korraldab täna, 4. septembril kell 17 Põlvas Tillu kohvikus seminari “Kuidas anda Eestile ja Põlvamaale uut hoogu?” Üritusel on kavas tutvustada poliitilise liikumise Eesti 200 algatust ning arutada inimestega lahendamist vajavate probleemide üle maakonnas ja Eestis laiemalt.

“Kuna Eesti 200 liikumine on saanud alguse just olemasoleva olukorraga rahulolematute inimeste aruteludest, siis katsume laiendada seda algatust kaasates inimesi üle Eesti pika plaani aruteludesse,” sõnas Eesti 200 maakondade koordinaator Igor Taro. “Uuringud on näidanud, et ligi 40% valima minejatest ei näe enda jaoks head valikut seniste poliitiliste jõudude seas. Seega võiks mõistliku alternatiivi loomine olla iga Eesti tulevikust hooliva kodaniku südameasi ja neid inimesi ootame väga meie seminaridele.”

Eesti 200 algatusgrupp tegi 21. augustil teatavaks, et osaleb 2019. aasta Riigikogu valimistel ja loob sügisel selleks erakonna. Eesti 200 alustas sel kevadel mõttekojana ja liikumise eesmärk oli mõjutada Eesti poliitikuid tegema pikemat plaani kui üks valimistsükkel. Liikumise algatajad avaldasid oma manifesti tänavu mais.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles