Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aakre elanikud on šokeeritud vanaproua julmast mõrvast, mille tunnistas üles probleemne kohalik alaealine noormees.

Viisteist aastat tagasi Valga linnapea olnud Meelis Atonen peab oma olulisimaks teoks linnajuhi rollis mõtlemise muutmist linnavalitsuses – sellest lähtus kõik ülejäänu.

Pühapäeval tähistati üle Eestimaa isadepäeva. Sel päeval toimunud tunnustusüritustel valiti Otepää valla aasta isaks ettevõtja Karl Mõts ja Karula vallas vanempiirivalvur Heinar Kalvet.

Eelmise nädala lõpul näidati mitmel pool Eestis filmi, mis valmis erakordselt suure hulga inimeste koostöös. Talgufilmist said osa ka Valgamaa vaatajad. Kui palju neid ühes või teises paigas kogunes?

Lõunapiiri ohvitseride kogu korraldas Metsniku lasketiirus järjekordse kombineeritud laskevõistluse Kotkasilm. Esmakordselt võistluse ajaloos võideti tiitel püstiasendis lastes.

Valgamaa koolinoored võistlesid koolimoe loomises ja esituses juba seitsmeteistkümnendat korda. Kõige innukam ja edukam osaleja oli Valga vene gümnaasium.

Üha enam eestimaalasi kasutab puhkuse veetmiseks haagissuvilat. Valgaski pakutakse juba mõnda aega müügiks kasutatud autoelamuid.

Reede õhtul, päev pärast Valga korvpallikooli teadet Ozell Wellsi lahkumisest, tuli Valga meeskonnal koduväljakul peetud mängus Tartu Ülikooli vastu taas vastu võtta kaotus seisuga 78 : 61.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles