Põlva Serviti Eurosari lõppes napi kaotusega

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti mängu täheks tõusis 12-väravaga Sergii Ljubšenko.
Põlva Serviti mängu täheks tõusis 12-väravaga Sergii Ljubšenko. Foto: Helin Potter

Põlva Serviti kohtus Šveitsis EHF Cupi korduskohtumisel BSV Berniga, kus hoolimata võitlusest tuli vastu võtta kaotus 25:27. Kaotus lõpetas Serviti teekonna sel hooajal Eurosarjas.

„Alustasime päris hästi ja suutsime vastast esimesel poolajal 6:7 kaitseformatsiooniga üllatada. Teisel poolajal jäime hätta ning vastane võttis lõpus oma,” võttis mängu kokku Sergii Ljubšenko, kes üllatas vastast juba esimesel poolajal koguni seitsme väravaga.

Kuigi esimese poolaja mäng oli rohkem Serviti dikteerimisel, siis teisel poolajal sellist võimu enam ei olnud. Meeskond võitles südikalt ning jõuti ka viigiseisuni, siis ometigi jäi seekord sellest millestki puudu, et viigiseis enda kasuks võiduks vormistada.

Ljubšenko jätkas: “Vastane oli täna lihtsalt meist parem, eriti mängu lõpus. Kahju on, et kaotus tuli ning, et visatud 12 väravat meeskonnal võita ei aidanud.”

Korraldajad valisid Serviti parimaks mängijaks väravavaht Estoni Varuski.

“Olid võrdsed mängud. Kuigi olime täna paremad kui Põlvas, siis ometigi tundub, et edasipääsu võimaluse realiseerimine jäi siiski Põlvasse,” tõdes Põlva Serviti Peatreener Kalmer Musting

Korduskohtumises panustasid väravatega: Sergii Ljubšenko 12, Henri Sillaste 5, Kristjan Muuga 3, Ivan Telepnev 2, Roman Aizatullov, Raiko Rudissaar ja Hendrik Varul 1.

 Juba 13.09. kell 19.00 algab Mesikäpas Eesti Meistriliiga, kus omavahel lähevad vastamisi Põlva Serviti ja Coop Põlva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles