Roolis magama jäänud mees sõitis vastu teetruupi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roolis tukkuma jäänud mehe juhitud autos sai viga 40aastane naine. Mees ja kaks last pääsesid vigastusteta.
Roolis tukkuma jäänud mehe juhitud autos sai viga 40aastane naine. Mees ja kaks last pääsesid vigastusteta. Foto: Lõuna prefektuur

Valgamaal sõitis pühapäeval teelt välja vastu teetruupi roolis tukkuma jäänud mees. Autos, kus lisaks juhile viibisid ka naine ja kaks last, sai viga naisterahvas.

9. septembril kell 14.59 toimus liiklusõnnetus Valgamaal Valga vallas Lepa külas Võru-Mõniste-Valga mnt 70. kilomeetril, kus 46aastase mehe juhitud sõiduauto Škoda Octavia kaldus vasakule teelt välja kraavi vastu teetruupi.

Kagu politseijaoskonna vanemkomissar Kaimar Karmi sõnul on praeguseks teada, et Valga suunas liikunud Škoda Octavia roolis olnud kaine ja juhtimisõigust omav 46aastane mees jäi roolis olles tukkuma, mistõttu kaldus tema juhitud sõiduauto sirgel teel üle vastassuunavööndi vasakule teelt välja kraavi ning põrkas vastu teetruupi. Sõidukis viibis peale juhi veel 40aastane naine ning kaks alaealist last -- viiene tüdruk ja üheksane poiss.

Avarii tagajärjel sai viga 40aastane naine, kelle meedikud tervisekontrolliks Valga haiglasse. Lapsed ning auto roolis olnud mees õnnetuses viga ei saanud. Politsei tuvastas, et sõidukis kasutati nõuetekohaselt turvavarustust ning ka rehvid vastasid kehtestatud normidele. Tee sündmuspaigas oli kuiv ning nähtavus hea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles