Närviline mäng lõppes viigiga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergii Ljubtšenko oli taas Serviti resultatiivseim mängija
Sergii Ljubtšenko oli taas Serviti resultatiivseim mängija Foto: Helin Potter

Eesti meistrivõistlustel käsipallis kohtusid kolmapäeval Põlva Serviti ja HC Kehra Horizon&Paper. Kohtumine lõppes pärast tasavägist mängu tulemusega 26 : 26.

“Tagasihoidlik ja keskpärane mäng oli meie poolt. Head koosseisu platsil ei kujunenud, mistõttu andsime paljudele mängijatele võimaluse. Ei oskagi öelda, miks see mäng selliseks kujunes … oli selle hooaja esimene mõõduvõtt ja küllap seetõttu oli mäng ka veidi närviline. Kehra oli täna mängus juhtivam pool, meie poolt tekkis tahtmine rohkem teise poolaja lõpus. Üllatuslikult jäime vastasele alla kiirrünnakutega. Õiglane resultaat tänasele mängule,” analüüsis Kalmer Musting mängu.

Serviti resultatiivseimaks mängijaks tõusis seitsme tabamusega taas Sergii Ljubtšenko, kes juba eurosarjas üllatas meeskonda 12 visatud väravaga, lisaks pakkus viie väravaga olulist tuge tuge ka Kristjan Muuga. Serviti 14 mängijast sai käe valgeks koguni 11 mängijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles