Lüllemäel sai Saturni kaeda

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taevavaatlusõhtu Lüllemäel, kus taeva saladusi tutvustasid  astronoom Taavi Tuvikene ning Taavi Niittee ja Elton Pullerits Tõrva astronoomiaklubist.
Taevavaatlusõhtu Lüllemäel, kus taeva saladusi tutvustasid astronoom Taavi Tuvikene ning Taavi Niittee ja Elton Pullerits Tõrva astronoomiaklubist. Foto: Tiit Loim

Kolmapäeva õhtul kogunes paarkümmend inimest Lüllemäe suusanõlva juurde, kus Eesti Astronoomia Seltsi korraldatud vaatlusõhtul sai vaadelda Kuud, Marssi ja Saturni.

Kolmapäeva õhtul kogunes paarkümmend inimest Valga vallas Lüllemäe suusanõlvale, kus Eesti astronoomia seltsi korraldatud vaatlusõhtul sai vaadelda Kuud, Marssi ja Saturni.

Kell 20 alanud taevavaatlusõhtul jagasid selgitusi astronoom ning eesti astronoomia seltsi esimees Taavi Tuvikene ning Taavi Niittee ja Elton Pullerits Tõrva astronoomiaklubist. Kohaletulnud said taevakehi vaadata nii lääts- kui ka peegelteleskoobist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles