Valga vallavalitsuse meeskond sai täiendust

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga vallavalitsuse raamatupidaja Tiina Tättar
Valga vallavalitsuse raamatupidaja Tiina Tättar Foto: Valga vallavalitsus

Alates 17. septembrist töötab Valga vallavalitsuses raamatupidajana Tiina Tättar.

Ta on lõpetanud Valga 1. keskkooli ning Tartu Ülikooli majandusteaduskonna rahanduse ja krediidi erialal. Tättar on töötanud Valga rajooni täitevkomitee hariduskoondises vanemökonomistina, Valga maavalitsuses rahandusosakonna juhataja asetäitja ja juhatajana. Alates 2010. aastast asutuse likvideerimiseni töötas ta maavalitsuses finantsnõunikuna. Tättar on läbinud täiendkoolitusi eelarvekorralduse, finantssüsteemi, juhtimise ja raamatupidamise alal.

Tema peamisi tööülesandeid on väljastatud arvete laekumiste sisestamine raamatupidamise programmi. Lisaks tegeleb Tättar lasteaedade Buratino ja Kaseke ning Hargla põhikooli lasteaia ja Õru lasteaia-algkooli lasteaiatasude analüütilise arvestusega ning arvete koostamisega lastevanematele toidu-, koha- ja õppemaksude kohta. Samuti kuulub tema töö hulka kuludokumentide töötlemine, pangaülekannete ettevalmistamine, dokumentide arhiveerimine, E-arvekeskuses arvete töötlemine, kassakulude edastamine allasutustele, statistiliste aruannete koostamine, aastainventuuridel ja valla eelarve koostamisel osalemine.

„Tänu pikaajalisele töökogemusele ning finants- ja majandusalasele haridusele olen kursis riigi- ja haldusõigusalaste õigusaktide ning raamatupidamise, eelarve koostamise ja finantsaruandluse põhimõtetega. Suhtun oma töösse kohusetundlikult, olen täpne ja korrektne ning saan oma seniseid teadmisi ja kogemusi uuel töökohal rakendada,“ põhjendas Tiina Tättar oma kandideerimisotsust.

Tema huvialad on koorilaul, rahvatants ja rahvasport.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles