Valga vallavalitsuses töötab uus dokumendihaldur

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga vallavalitsuse uus töötaja Egle Praosk
Valga vallavalitsuse uus töötaja Egle Praosk Foto: Valga vallavalitsus

Alates 17. septembrist töötab Valga vallavalitsuses dokumendihalduri-raamatupidajana 22aastane Egle Praosk.

Praosk lõpetas tänavu Lääne-Viru Rakenduskõrgkooli majandusarvestuse erialal ning õpib praegu Eesti Maaülikooli magistriõppes majandusarvestuse ja finantsjuhtimise erialal.

Varem on ta töötanud klienditeenindaja ja raamatupidajana. Kuna raamatupidaja töö talle meeldib ning ta oli uuteks proovikivideks valmis, otsustaski ta kandideerida dokumendihalduri-raamatupidaja ametikohale. „Olen kohusetundlik, korrektne ja täpne oma töös ning numbrid on mulle lapsest saati meeldinud, siit ka minu erialavalik,“ põhjendas Praosk oma kandideerimisotsust.

Tema tööülesanded on laekunud arvete haldamine, skannimine, digiteerimine, edastamine e-arvekeskusesse ning arvete suunamine asutuste vahel. Samuti tuleb tal töödelda kuludokumente, ette valmistada pangaülekandeid, arhiveerida dokumente, hallata rahandusteenistuse kirjavahetust ning osaleda aastainventuuridel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles