Otepää võõrustab kaht MK-etappi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu sai Otepää MK-etapil näha põnevat sprindiheitlust.
Mullu sai Otepää MK-etapil näha põnevat sprindiheitlust. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Järgmise aasta jaanuar toob talvepealinna nii kahevõistluse kui ka murdmaasuusatamise maailmakarikaetapid. Kahevõistlejad võistlevad Otepääl 5.–6. jaanuaril ja murdmaasuusatajad 19.–20. jaanuaril. Kahevõistlejad võistlevad Eestis maailmakarikasarjas esimest korda, samuti toimuvad Otepääl kaks suusaalade MK-etappi esimest korda ainult kahenädalase vahega.

Eesti Suusaliidu peasekretäri Tõnu Seili sõnul on kahe võistluse korraldamine samal kuul vastutusrikas ülesanne, kuid varem edukalt kulgenud murdmaasuusatamise MK-etapid annavad kindlust, et ka sel aastal suudetakse tagada FISi ootustele vastav tase.

«Tegelikult oleme kahevõistluse MK-etappi samuti juba korraldanud – aasta alguses toimuma pidanud etapile keeras ilm viimasel hetkel selja, kuid meie olime sada protsenti valmis,» ütles Seil. «Sel aastal on meile usaldatud kahekordne vastutus, kuid teame, mis meid ees ootab. Ka lumepuuduseks oleme valmis, selleks oleme tootnud kunstlume. Loodame loomulikult, et võistluste ajal on leebed külmakraadid, mis on radade ja hüppemäe jaoks parimad,» lisas Seil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles