Võru Helios teenis Pärnu vastu viigi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakate tugevale survele vaatamata õnnestus Heliosel (punases) oma puur puhas hoida.
Pärnakate tugevale survele vaatamata õnnestus Heliosel (punases) oma puur puhas hoida. Foto: Võru FC Helios

Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga B-tasandil kodus Pärnu JKga väravateta viigi teinud Võru FC Heliose meeskond jätkab toredat seeriat. Kaotuseta ollakse juba kuus mängu järjest.

«Tulemusega olen rahul, aga mängupilt oli teisel poolajal vilets – neid asju, millest rääkisime, ei suudetud ellu viia. Aga võitlesime lõpuni ja võtame selle viigipunkti vastu,» ütles peatreener Jaanus Vislapuu.

84. minutil jäi Helios kümnekesi, kui Valeri Šabanov teise kollase kaardi sai ja platsilt lahkuma pidi. Peagi saadeti platsi äärest tribüünile ka Vislapuu ise, kes kohtuniku mitme vaieldava otsuse peale häälekalt arvamust avaldas.

Kuigi oma võimalused olid ka võrulastel, püsis initsiatiiv suurema osa mängust Pärnu JK käes. Korra klaaris Heliose väravavaht Tommy Tooming palli otse väravajoonelt ja korra käis pall ka väljakuperemeeste väravapostis, aga siiski suudeti lõpuni taga nulli hoida.

Liigatabelis on Võru meeskond endiselt kuuendal kohal. Ees on veel viis vooru.

Heliose järgmine mäng on tuleval laupäeval samuti kodus tabeli neljanda meeskonna Nõmme Unitediga ning kaks olulist mängijat on võrulastel siis kaartidega väljas. «Küllap me midagi välja mõtleme. Saame hakkama,» sõnas Vislapuu. LEPM

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles