Närvilise mängu võit jäi koju

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serviti domineeris Kehra üle ka karikavõistluse mängus. FOTO: Helin Potter
Serviti domineeris Kehra üle ka karikavõistluse mängus. FOTO: Helin Potter Foto: Helin Potter

Alanud käsipalli hooajal kohtus Põlva Serviti juba kolmandat korda HC Kehra Horizon Pulp&Paperiga, seekord Eesti karikavõistluse kohtumises, kus sarnaselt pühapäeval omavahel peetud Balti liiga kohtumisele dikteeris mängukäiku Serviti. Kohtumine lõppes tulemusega 32: 22.

Põlva Serviti alustas mängu edukalt ning alles 8. mänguminutil suutis vastane saata palli mängus kolm väravat visanud väravavaht Eston Varuski selja taha.

Kohtumist iseloomustasid ka ohtrad kaheminutlised karistused. Kahe meeskonna peale tuli neid kokku 12, millest viis tuli kanda Servitil.

“Äärmiselt närviline ja jõuline mäng oli, mida näitavad ka rohked kaheminutilised karistused. Kohati kahevõitlustes teravnesid pinged ja oli ebasportlikke vigu, mis omakorda küttis kirgi,” andis hinnangu mängule Serviti treener Kalmer Musting.

"Arvestades, et Serviti domineeris kohe, oleks võinud mängupilt olla rahulikum. Kuna on hooaja algus, ei olnud kõige meeldivam mäng, kuid vanade konkurentide vahel võib nii minna ka juba hooaja alguses," lisas ta.

Põlva meeskond sai tema hinnangul siiski hästi hakkama, kaitsetegevus oli hea ja vigu oli vähe. "Peamiselt teisel poolajal sai vastane meie lohakusest lihtsamalt väravaid. Väravavaht Eston on heas vormis ja tegutseb enesekindlalt ning hästi. Rünnakul mängis hea mängu Ivan Telepnev. Oli küll tehnilist praaki, kuid teeme tööd edasi, et see väheneks. Mõnes kohas üllatas ka Sergii Ljubtšenko. Kaitse ja väravavahi pealt täna võit tuli."

Väravaid viskasid serviti mehed järgmiselt: Ivan Telepnev 7, Sergii Ljubtšenko 5, Hendrik Varul 4, Kristjan Muuga, Eston Varusk, Henri Hiiend 3, Siivo Sokk, Henri Sillaste, Sander Sarapuu 2 ja Mario Karuse 1.

Karikavõistluse edasipääsja selgub juba 17. oktoobril Põlva Mesikäpa hallis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles