Loomejuht mängib seriaalis «Pilvede all»

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää kultuurikeskuste loomejuht Merilin Kirbits tunneb rõõmu, et noortel on huvi näitlemise vastu – teatristuudios on nüüd suisa kolm gruppi.
Otepää kultuurikeskuste loomejuht Merilin Kirbits tunneb rõõmu, et noortel on huvi näitlemise vastu – teatristuudios on nüüd suisa kolm gruppi. Foto: Arvo Meeks

Kanal 2 populaarses seriaalis «Pilvede all» lööb uuel hooajal kaasa ka Otepää Kultuurikeskuste loomejuht ja näitleja Merilin Kirbits.

«Seriaalis «Pilvede all» olen Kertu kolleeg Siiri, kuid kolleegiks olemisest on arenenud sõprus ning vestlusteemade ring suhteliselt kiiresti laienenud,» rääkis Kirbits. Ta lisas, et Siiri on üsna värvikas ja kohati humoorikas tegelane: «Sõbranna, kes on teoorias väga hea, aga praktikas ei kuku tal asjad küll eriti hästi välja.»

Ta lisas, et Siirit muidugi kohutavalt huvitab ikka teiste elu ja detailid selles, ise igatseb samal ajal, et temal endal elus üldse midagi toimuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles