Servitil tuli vastu võtta kaotus

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti
Põlva Serviti Foto: Helin Potter

Meistriliiga neljandas voorus kohtus Põlva Serviti võõrsil HC Tallinnaga. Vaevaliselt kulgenud mängus tuli Servitil võtta vastu kaotus 23 : 27.

“Olime läbi mängu hädas pallikaotustega, mida oli tohutult palju, kokku 17, mis tõi omakorda kaasa vastase poolt kiirrünnakud. Samuti oli puudujääke realiseerimisel, kokku 8 korral ei suutnud me täna üks üks olukorras väravat realiseerida. Kindlasti ei olnud ka osad mängijad mänguks korralikult valmis. Oli keeruline mäng, ei olnud lihtne,” võttis Serviti treener Kalmer Musting kaotuse põhjused lühidalt kokku.

Lisaks varjutas meeskonna mängu esimesel poolajal Sergii Ljubtšenko raske põlvevigastus, mille võrra jäi meeskonnal mängukäike viskejõu osas samuti vähemaks. Ka paneb selline vigastus teistmoodi mõtlema ja mängule vaatama.

Musting jätkas positiivsemalt: “Positiivse poole pealt tooks esile meeskonna kaitsemängu, oli küll lihtsamaid vigu, kuid selle tõttu ei saa kaitsemängu kritiseerida. Kiita tuleb ka väravavaht Eston Varuskit, kes aitas meeskonda ning 11 : 11 viiki jõudmine 1 : 5 kaotusseisest mängu alguses oli suuresti just tema teene."

"Täna oli HC Tallinn parem ja täna olid nende kiirrünnakud paremad kui meie omad. Täna võitis HC Tallinn teenitult. Peame omi ridu korrastama ja tuleb leida uusi käike. Õnneks pingil veel käike on,” lisas ta.

Väravatega panustasid Serviti mehed järgmiselt: Henri Sillaste 6, Hendrik Varul 4, Ivan Telepnev, Henri Hiiend 3, Martin Grištsuk, Raiko Rudissaar, Sergii Ljubtšenko 2, Sander Sarapuu 1.

Põlva Servitile saab kodusaalis Mesikäpa hallis taas kaasa elada juba 17. oktoobril, kui kohtutakse karikavõistluse korduskohtumisel HC Kehra Horizon Pulp&Paperiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles