Riigikogulane esitas Valga haigla kohta prokuratuuri kuriteoteate (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Märt Sults võitleb jätkuvalt sünnitusosakonna eest. Kuriteoteade põhineb osalt Valga haigla endise günekoloogi Ena Volmeri (vasakul) töölepinguga seotud väidetavatel rikkumistel.
Riigikogu liige Märt Sults võitleb jätkuvalt sünnitusosakonna eest. Kuriteoteade põhineb osalt Valga haigla endise günekoloogi Ena Volmeri (vasakul) töölepinguga seotud väidetavatel rikkumistel. Foto: Anastasya Kikkas

Riigikogu liige Märt Sults pöördus riigiprokuratuuri poole süüdistusega, et Valga haigla nõukogu on võltsinud dokumente ja esitanud valeandmeid. Haiglajuht eitab süüdistusi.

Keskerakondlane Sults võttis Valga haigla sünnitusosakonna teemal sõna ka Riigikogus. Mehe sõnul on tegu kompromissitu võitlusega sünnitusosakonna eest. „Kuna Valga haigla nõukoguga ja Tartu Ülikooli kliinikumiga ja haigekassaga on mõttetu debatte pidada, sest kõikide puhul on tegemist kasumit taotlevate ettevõtetega, andsin prokuratuuri kriminaalkuriteo teate, koos lisamaterjalidega,” kirjutas Sults Facebookis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles