Mees tungis naisele kallale

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vägivald.
Vägivald. Foto: Tairo Lutter

12. oktoobri õhtul tungis 51-aastane mees Valga vallas Hargla külas kallale 63-aastasele naisele, kes sai viga ning pöördus tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu üksikasju uurib politsei alustatud uurimises.

Samal päeval ähvardas joobes 58-aastane mees Valgas Köie tänava eramus 25- ja 26-aastast meest. Politsei pidas joobes mehe kinni ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema. Vahejuhtumis keegi viga ei saanud.

Ööl vastu 14. oktoobrit varastati Valgas Perve tänava eramu õuelt robotmuruniiduk koos laadimisalusega. Kahju on 2098 eurot.

14. oktoobri pealelõunal kella 13.15 ajal pidasid piirivalvurid Koidula piiripunktis Eestisse saabumisel kinni Venemaa registreerimismärgiga sõiduk Dodge Caravan, mida juhtis 44-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Tollikontrolli käigus avastati sõidukist peidetuna 200 Valgevene maksumärkidega sigaretti. Juhil määrati tolliseaduse rikkumise eest rahaline karistus, talle väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

14. oktoobril kella 16 paiku avastas piirivalve radarivaatleja, et Peipsi järvel on mootorpaat piirirežiimi alas. Sündmusele reageerinud piirivalvepatrull pidas aluse kinni ning juhile anti korraldus ühes kaassõitjatega asjaolude selgitamiseks kordonisse tulla. Kiirmenetluses määrati alust juhtinud mehele piirirežiimi rikkumise eest rahatrahv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles