Lasteaiateed alustanud Simon läheb neljandale operatsioonile

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike Simon, kellele on paigaldatud trahheostoom, on aktiivne ja vahel ülemeelik. Talle meeldib väga mängida. Varsti läheb ta oma elu neljandale operatsioonile.
Väike Simon, kellele on paigaldatud trahheostoom, on aktiivne ja vahel ülemeelik. Talle meeldib väga mängida. Varsti läheb ta oma elu neljandale operatsioonile. Foto: Arvo Meeks

Väike Simon, kel on kaasasündinud kõri-, trahhea- ja söögitorulõhe, alustas sel sügisel lasteaiateed. Varsti kolmeseks saav poiss läheb õige pea elu neljandale operatsioonile.

Tänavu märtsis kirjutasime loo «Elu üks päev korraga», mis rääkis Võrumaal Antsla vallas elavast Simonist ja tema emast-isast ning sellest, kuidas pere rasketele katsumustele vastu peab.

Simon on muidu aktiivne poiss – vahel ülemeelik ja tahab väga mängida. Ta on emotsionaalne ning näitab tundeid ehedalt ja siiralt välja. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles