Eeloleva nädala esimene pool toob lörtsi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lörts.
Lörts. Foto: Marianne Loorents

Eeloleva nädala esimene pool tuleb jahedapoolne, kohati tormine ja lörtsisajune.

Ilmateenistuse teatel ööl vastu esmaspäeva pilvisus tiheneb ja vastu hommikut hakkab Loode-Eestist alates vihma sadama. Puhub edela- ja lõunatuul 7-12, puhanguti 15, rannikul 12-15, puhanguti kuni 22 m/s. Sooja on 4-9, rannikul kuni 11 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves ilm ja sajab vihma, pärastlõunal loode poolt alates pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub lääne- ja edelatuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 8-12 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab kohati vihma. Puhub läänekaaretuul 3-8 m/s, öö hakul rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, rannikul kuni +8 kraadi. Teisipäeva päeval pilvisus tiheneb ja alates saartest hakkab vihma sadama. Tuul pöördub kagusse ja tugevneb 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Sooja on 5-9 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Sajab vihma ja kohati ka lörtsi. Puhub kagu- ja idatuul 5-12, rannikualadel puhanguti 15-18 m/s. Saartel pöördub tuul loodesse. Sooja on 2-7 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma ja kohati ka lörtsi. Õhtul sajutõenäosus aga väheneb. Puhub kirde- ja põhjatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Sooja on 2-7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles