Galerii: Võrumaa aasta õppija tunnustuse pälvis Raiko Täht

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrumaa aasta õppija tunnustuse pälvis 18 aastane Raiko Täht, kel hoolimata erivajadusest on olnud jaksu ja südikust õppida. Täiskasvanud õppija nädala puhul jagati täna Võru Kreutzwaldi muuseumis tunnustusi õppijatele ja koolitajatele. Tunnustuse sai õppijasõbralikem tööandja ja valiti aasta õpitegu.

Raiko oli küll lõpetanud põhikooli ja õppinud Väimela Kutsehariduskeskuses infotehnoloogiat, kuid keskharidust omandama läks ta Võru Täiskasvanute Gümnaasiumi. Raiko lõpetas kooli kuldmedaliga, taskus kutsed linnapea vastuvõtule ning vabariigi presidendi juurde Kadrioru roosiaeda.

Õpetajad räägivad Raiko kohta, et hoolimata tagasihoidlikkusest oli ta kolme õpinguaasta jooksul pühendunud, korrektne ja püüdlik. Hoolimata raskest füüsilisest puudest ei puudunud ta ainsastki tunnist ning oli sellega paljudele eeskujuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles